Prodaja robe putem naše prodavnice

Delta Home obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva AtlasTim DOO, ulica: Rudnicka 40, sa sedištem u Despotovcu, sa matičnim brojem: 21490628, PIB: 111494168.

 

Preduzeće poseduje stovarišta gradjevinskog materijala na tri lokacije: u Svilajncu, Despotovcu i Velikom Popoviću.

 

U skladu sa stečenim višedecenijskim iskustvom u oblasti trgovine gradjevinskim materijalom i novom strategijom rasta i razvoja, preduzeće je proširilo svoje poslovanje izvan osnovne delatnosti uključujući i trgovinu ostalim proizvodima iz više kategorija pa tako danas poseduje i prodajni salon u Despotovcu sa asortimanom od preko 15.000 artikala.

 

U sklopu pordajnog salona u Despotovcu možete pronaći širok asortiman proizvoda namenjen domaćinstvu i održavanju istog uključujući proizvode iz kategorije kućne hemije, opreme za kupatilo, ukrasne galanterije, baštenskog nameštaja i pratećeg programa, proizvoda za opremanje kuhinje uključujući posudje, pribor za jelo, plastiku, alate i elektromaterijal, vodovodni materijal, boje, farbe i lakove, šrafovsku robu, rasvetu, salvine, staklenu ambalažu kao i brojne druge.

 

Preduzeće AtlasTim DOO je u skladu sa novom paradigmom poslovanja postalo i uvoznik proizvoda širokog asortimana iz inostranstva u više različitih kategorija koje pokrivaju širok spektar proizvoda namenjenih domaćinstvu.

 

Naša misija

Omogućiti visoki stepen satisfakcije našim kupcima kroz ponudu proizvoda odgovarajućeg asortimana i kvaliteta uz maksimalno uvažavanje individualnih potreba i ukusa svakog kupca.

 

Vizija

 

Naša vizija je naš vodič. Želimo da postanemo dinamična kompanija sa prepoznatiljivim imenom na srpskom tržištu među kupcima i poslovnim partnerima koja anticipira promene u okruženju, prilagodjavajući i usmeravajuću svoju ponudu ka svojim kupcima istovremeno stvarajući vrednost za svoje vlasnike.